На Волині після тяжкої хвороби помер педагог

0
2
На Волині після тяжкої хвороби помер педагог
На Волині, 9 серпня, після боротьби з тяжкою недугою, на 66 році життя відійшов у вічність педагог-позашкільник, чудовий колега, мудрий наставник, як для молодих педагогів, так і талановитої молоді Зінчук Віктор Олександрович. Про це повідомляє центр науково-технічної творчості учнівської молоді Волинської обласної ради у Facebook.

Як зазначають на сторінці закладу, Віктор Олександрович віддав роботі з дітьми на гуртку «Юних аматорів радіозв’язку» у Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді понад 30 років.

«Як інженер, педагог-практик залучав талановиту молодь до технічної творчості, надавав методичну допомогу керівникам гуртків спортивно-технічного профілю», - пишуть колеги покійного та згадують його, як мудрого керівника гуртків, який відкривав дітям невичерпну силу знань, допоміг при виборі майбутньої професії та гордився своїми вихованцями, які захопилися цією справою на все життя.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні