У 2022 році «Бандерштат» змінить місце проведення фестивалю?

3
-4
У 2022 році «Бандерштат» змінить місце проведення фестивалю?
Фестиваль українського духу «Бандерштат», який цьогоріч відсвяткував свою 15-ту річницю, може змінити локацію проведення.

Про це повідомляє Захід Нет.

Останні чотири роки фестиваль проходить у полі села Рованці, що під Луцьком. На даний момент майже усі вільні ділянки на площі проведення викуплені. Тому, існує велика ймовірність, що через це «Бандерштат» змінить свою локацію на іншу.

Де проводитиметься фестиваль у наступному році – поки невідомо, але організатори вже активно шукають нове місце.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Волинському Поліссі подалі від нашого обласного центру достатньо болотяних земель. Туди їх до комарів у болото, нехай скачуть. Немає що робити цим організаторам фестивалю, як кожної доби до 4-ї ранку на весь Луцьк триндіти та скакати по сцені. Ні музики нормальної, ні слів не чути, ні композицій, а тільки одне: бух-бах, бух-бах, бум-бум, бах-бах, бум-бах тарарах, і знову одне і теж бух-бах, бух-бах, бум-бум, бах-бах, бум-бах тарарах, о це так фестиваль. Майдан все з 2014 року мабуть продовжується....?
Відповісти
а можна його і не проводити
Відповісти
Як варіант можна проводити на закинутому аеропорту с.Крупа
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні