--> Речі, які не можна піднімати на вулиці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Речі, які не можна піднімати на вулиці

1
-3
Речі, які не можна піднімати на вулиці
Погодьтеся, знайти якусь річ завжди краще, ніж її втратити. Саме тому, ми завжди радіємо, коли знаходимо під ногами гроші, або ж забуту незнайомцем в парку книгу, або ж навіть якусь дорогоцінну прикрасу.

Якщо у перші дні ви будете радіти тому, що знайшли на вулиці, то скоро розпочнуться процеси, після яких ви пошкодуєте, що взяли такі речі. Головною причиною того, чому не можна підіймати загублені речі є те, що вони насичуються енергетикою свого власника, а отже, зі знахідкою до вас можуть перейти його проблеми, неприємності і навіть хвороби.

Залізні гроші

Відомо, що метал насичується енергетикою: як позитивною, так і негативною. Якщо залізну монету спеціально наділили доброю енергією, вона стане талісманом. А якщо ж навпаки, то ви ризикуєте втратити набагато більше грошей, ніж знайшли.

Гострі предмети

Колись ще бабусі говорили про те, якщо знайти голку чи шпильку – це до невдачі. До такої ж невдалої знахідки відноситься і ніж. Зазвичай, його ціленаправлено заряджають поганою енергетикою і частіш за все підкидають до будинків.

Ключі

Є повір’я, що знайти ключі – щаслива прикмета, проте це зовсім не так. Ключі використовують у магічних діях, аби забирати негоди та хвороби. Якщо ви раптом піднімете в’язку ключів, то відчините вхід для поганої енергетики у вашому житті.

Навушники, чи аксесуари для телефона

Справа втому, що при виготовленні навушників використовують спеціальну резину, яка здатна накопичувати у собі все, що пов’язано з людиною. Якщо ви піднімете чужі навушники, ви можете заразитися хворобами, якими хворів попередній їх власник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті щось свіже і актуальне), про біополе і хвороби, які передаються через вуха, детальніше потрібно писати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні