З центру Луцька прибрали електросамокати: у чому причина

2
0
З центру Луцька прибрали електросамокати: у чому причина
Компанія, яка днями запустила у Луцьку сервіс оренди електросамокатів, змушена поки забрати транспортні засоби з вулиць міста.

Про це у коментарі ІА "ВолиньPost" розповів директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль.

За словами посадовця, лише укінці минулого тижня у міську раду прийшов лист від компанії щодо ідеї запустити такий сервіс у Луцьку. Утім, не дочекавшись відповіді від мерії, підприємці самовільно розставили електросамокати.

«Ключове речення того листа: «Сподіваємося на підтримку нашої ініціативи…». Але через короткий час ми дізналися, що самокати вже стоять. Сьогодні ми мали зустріч із цими хлопцями, намагалися їм пояснити, що потрібні дозволи і чіткий механізм їхнього використання, контролю і відповідальності у тому випадку, якщо щось станеться. У підприємця є певні електронні механізми для відповідей на деякі з цих запитань», - каже Борис Смаль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не занесли відповідну суму аргументів
Відповісти
Просто два Гоші дуже сцють людей. А самокат - дуде мобільний та компактний
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні