«Дякую за підтримку»: МакSим зв'язалась з фанатами після коми

1
-6
«Дякую за підтримку»: МакSим зв'язалась з фанатами після коми
Російська співачка МакSим з середини червня 2021 року перебувала у комі через ймовірне зараження коронавірусом. 9 серпня артистка вперше опублікував допис для фанатів, де подякувала усім лікарям та прихильникам за підтримку.

Про це стало відомо у Інстаграмі МакSим.

Зазначимо, що виконавиця, яка виступала в окупованому Криму та потрапила до списку "Миротворця", підтвердила, що її переводять з реанімаційного відділення у звичайну палату.

"В першу чергу хочу подякувати за величезну підтримку всіх тих, хто щиро переживав за мене весь цей час. Це дійсно дуже приємно і багато для мене значить... Мені дуже допомогло, що за мене переживали, думали про мене і молилися, мене це витягнуло з того світу. Сьогодні мене переводять з реанімації в звичайну палату і я нарешті можу подякувати всім вам особисто", – розповіла співачка.

МакSим поділилась, що після виведення з коми вона думала, що була у медикаментозному сні 2 дні, а не понад місяць. Вона ще дуже слабка, а коли намагається ходити, то починаються сильні запаморочення. Втім, сподівається, що скоро буде вдома та обійме рідних.

"Польоти і виступи на якийсь період мені заборонені за приписами лікаря. Легені поки відновлюються, напружувати їх не можна. Але я вдячна всім вам, лікарям і Господу Богу за те, що я продовжую жити на цій Землі, і, хоч поки що важко, але дихаю", – констатувала зірка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це точно ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні