Через дрифт на Софіївській Площі Alyona Alyona може потрапити до в'язниці. ВІДЕО

4
7
Через дрифт на Софіївській Площі Alyona Alyona може потрапити до в'язниці. ВІДЕО
У Києві на Софійській площі прямо під вікнами управління поліції влаштували екстремальні зйомки, в яких взяла участь відома українська співачка Alyona Alyona.

Про це повідомляє 44.ua.

Посеред Київської площі дрифтували спортивні авто без будь-яких огорож та на великій швидкості. Не зважали дрифтувальники навіть на те, що поруч проходили пішоходи.

У Київській держадміністрації заявили , що дозволу на зйомку місто не давало.

«Міська влада не давала ніяких дозволів на організацію і проведення цих зйомок. З балансоутримувачем території зйомка також не була погоджена», - сказано в повідомленні КМДА.

Як виявилося, зйомку проводила компанія «RedBull». У дрифті також брала участь українська співачка Alyona Alyona.

Екс-міністр екології Ігор Шевченко каже, що дозвіл на зйомку компанія начебто отримала від заповідника «Софія Київська», але і там кажуть, що про зйомки не знали.

«Місто підраховує збитки і буде пред'являти претензії компанії, а також тим, хто видав дозвіл», - написав Шевченко.

Як будуть очищати Софійську площу від слідів гуми і чи очистять взагалі, поки невідомо. Експерти кажуть, що це може зайняти не один день. Зараз проводяться слідчі дії, а також встановлюють всіх учасників інциденту. За екстремальну зйомку їм загрожує до 5-ти років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
отожбо тіштеся ЗЕ-лупою так і буде й надалі клоунада тривати допопоки цих бандитів трикратного крадія пенсій янєлоха-зельцмана і вальцмана не побачите сидячими на нарах!
Відповісти
так і буде й надалі поки цих бандитів трикратного крадія пенсій янєлоха-зельцмана і вальцмана не побачите сидячими на нарах!
Відповісти
модератор підорасина
Відповісти
Янєлохний придурок зеленський клоун гірший за лоха і моя смердяща підорна срака гола, бо я зелупа трикратно безсовістно пенсії краду в пенсіонерів з подєльніком хряком-вальцманопарашенком й чекаю кулявлоба від пграбованного мною українського народу!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні