Польщою курсуватиме «‎антипедофільний» фургон: що це і для чого він

0
0
Польщою курсуватиме «‎антипедофільний» фургон: що це і для чого він
Скоро вулицями Варшави буде їздити незвичний автобус. Його хочуть запустити для того, щоб привернути увагу до проблеми, яка існує у суспільстві, але ігнорується ним.

Про це повідомляє "The Warsaw".

Цей оригінальний фургон є своєрідною відповіддю на гомофобну та протиабортну політику. На початку липня радники польської столиці заборонили рух таких автобусів по Варшаві. Але це рішення згодом оскаржив воєвода Костянтин Радзівіл.

Що відомо про нетиповий автобус

"Педофіли найчастіше нишпорять в церквах і в традиційних сім'ях",
– такий надпис матиме фургон.

Божена Пшілуска з Жіночого страйку пояснює, що це не просто провокативна фраза. Вона стверджує, що це висновки Державної комісії з педофілії.

Звіт з такою інформацією був оприлюднений в кінці минулого місяця. У ньому йдеться про те, що понад 35% педофілів є членами сім'ї своїх жертв, а 30% розбещувачів неповнолітніх – священнослужителі.

На фургоні не буде фотографій. Його рух не супроводжуватиметься звуками. Цим він істотно відрізнятиметься, наприклад, від автобусів, які курсують проти абортів.

Транспортний засіб появиться на вулицях Варшави 10 серпня. Божена Пшілуска не виключає, що згодом він курсуватиме і в інших містах Польщі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні