--> Що таке апатія та чим вона шкідлива | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що таке апатія та чим вона шкідлива

0
-2
Що таке апатія та чим вона шкідлива
Кожен з нас час від часу стикається з відчуттями апатії до навколишнього світу. Плюс до цього, десь в глибині свідомості крутитися настирлива думка, що так не можна, що є купа справ, а ти в повному ступорі.

Про це повідомляє Єдинственная.

По-перше, нетривала апатія, а це приблизно близько до 2-х тижнів, є природною захисною реакцією нашого організму на перевтому і стрес. І, тут гарною новиною є те, що ваш стан підказує, що пора подбати про себе. По-друге, слід навчитися відрізняти апатію від ліні. Те, що ми називаємо лінню в нашому повсякденному житті, з точки зору психології - не існує.

Якщо ви помітили у себе або у своїх близьких: тривале зниження настрою, відсутність бажання спілкуватися, млявість, загальмованість, слабку концентрацію уваги, уповільнення розумових процесів та втому, - найкращим рішенням буде звернутися до фахівця. Професійний психолог допоможе розібратися з причинами апатії і провести необхідну корекцію вашого стану.

Також, аби в домашніх умовах позбутися втоми та повністю відкинути від себе лишні думки, є чудова для цього вправа.

Прийміть максимально комфортну для себе позу та зосередьтеся на своєму диханні. Дихайте плавно, не напружуюся і не форсуючи дихання. Спробуйте плавно вдихнути, на вдиху затримати дихання, потім плавно видихнути і затримати дихання на видиху. Покладіть руку на живіт і спробуйте подихати так животом близько 10-ти разів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні