Секрети авіакомпаній, про які ви не знали

0
7
Секрети авіакомпаній, про які ви не знали
Сьогодні літаки стали звичним транспортом для людей, які цінують комфорт та власний час. Проте, навіть ті хто літає у літаках щотижня, не завжди знають усі секрети авіакомпаній.

Стюардеса

Найпростішим способом розізлити стюардесу, про який не всі знають, є кола. Варто просто попросити у стюардеси, аби вона принесла склянку кока-коли, або ж іншої газованої води. Справа в тому, що тиск у повітрі змушує бульбашки газу заспокоюватися вдвічі довше, що заставить стюардесу наповнювати склянку воду приблизно пів хвилини. За цей час стюардеса змогла б приготувати вам кажу, а то й двічі.

Смартфон

Вважається, що мобільні телефони можуть створювати мерехтіння для навігаційних систем літака, особливо для точних систем заходу на посадку та високочастотних систем. Саме тому на борту літака просять вимикати телефони. А ще, цікаво те, що ще однією причиною вимкнення телефонів є концентрація вашої уваги. Стюардеси просто бояться, що під час розмови по телефону, ви можете пропустити важливу інформацію та екстрені ситуації.

Ввічливість

Якщо сказати по правді, то усі люблять ввічливість, але от якщо ви будете ввічливим зі стюардесою, вона допоможе вирішити усі ваші проблеми. Якщо вам не хватило порції їжі під час перельоту, просто добре попросіть і навіть філе Міньйон з першого класу стане для вас доступним.

Їжа в літаку

В багатьох країнах пілотам дають різну їжу – це робиться для того, аби виключити факт отруєння. Тобто, якщо один пілот буде отруєний неякісною їжею, то інший зможе кермувати літаком.

Іноді, на нічних рейсах стюардеси спеціально тягнуть момент та не несуть їжу пасажирам. Це робиться для економії, адже у нічний час люди просто засинають так і не дочекавшись вечері.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні