Пішли порибалити і застрягли посеред річки: на Закарпатті стався моторошний інцидент з дітьми. ВІДЕО

0
-5
Пішли порибалити і застрягли посеред річки: на Закарпатті стався моторошний інцидент з дітьми. ВІДЕО
На Закарпатті троє дітей віком 10-11 років вирішити порибалити на річці Ріка, що на Закарпатті. На водймі вони опинилися, але вибратись звідти не змогли.

Про цей випадок, з позначенням некласифікована подія, описали на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Випадок трапився приблизно о 20:20 у середу, 11 серпня у селищі Міжгір’я Хустського району.

Дітвора 2010-2011 років народження пішли ловити рибу, але вирішили це робити без дорослих. Річка, де опинились діти, неглибока, але після рясних опадів рівень води різко піднявся.

Таким способом юні рибалки опинилися у капкані посеред бурхливої стихії. Вони кричали про допомогу, їх крики почули селяни і викликали рятувальників.

Бійці ДСНС автомобілем ЗІЛ заїхали в річку і дістали дітей, передавши в руки стурбованих батьків. На щастя, юні рибалки після інциденту відбулися переляком.

На Фейсбук-сторінці ДСНС України було опубліковано відео порятунку дітей. Користувачі відзначили і відвагу малечі, й роботу рятувальників, подякувавши за порятунок.



"Аж страшно дивитися", "Мороз по шкірі", "Добре, що все добре закінчилося", "Діти молодці ,що трималися разом", "Рятувальники як завжди справилися", "Честь і хвала", "Дякувати Богу, що все обійшлося. Рятувальникам подяка", – прокоментували у мережі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні