--> Росія погрожує учасникам «Кримської платформи» та називає захід провокацією | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія погрожує учасникам «Кримської платформи» та називає захід провокацією

1
0
Росія погрожує учасникам «Кримської платформи» та називає захід провокацією
Російська окупація у Криму погрожує учасникам «Кримської платформи» хворобливими наслідками після неї та називає захід провокацією.

Про це повідомляє 24 канал.

Окупанти цинічно висловлюються про територіальну цілісність Росії та про те, що Україна нібито зазіхає на їхню територію. Таку заяву зробив постійний представник півострова при президентові Росії Георгій Мурадов.

«Кримська платформа – це не просто провокація. Тому нам треба чітко позначити, які хворобливі наслідки можуть чекати учасників майбутнього саміту», – сказав чоловік.

Мурадов заявив, що ті країни, які візьмуть участь у «Кримській платформі», можуть потрапити до числа недружніх для Росії країн. Також у Росії погрожують накласти арешт на активи та заборонити в'їзд на територію Росії.

Цікаво те, що Росію теж мали намір запросити на «Кримську платформу», проте держава-агресор саботує захід.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Існування "рашки" ось це провокація. А те що в України взамін на Крим забрали Кубань чого мовчать?!! То може тепер виходячи із ситуації москалям треба повернути Кубань.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні