--> Влаштували оргію за пляшку горілки: скандал у курортній Кирилівці. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Влаштували оргію за пляшку горілки: скандал у курортній Кирилівці. ВІДЕО

0
0
Влаштували оргію за пляшку горілки: скандал у курортній Кирилівці. ВІДЕО
Відпочивальники готові на все, аби виграти у конкурсі, особливо коли на підпитку. Саме так і сталося й у туристичній Кирилівці, що у Запорізькій області. Там відпочивальники хотіли показати найсексуальніший танець, але трохи переборщили з пристрастю.


Пр це повідомляє Телеграм-канал "Це Запоріжжя".

Відео з "полуничкою" опублікував один з місцевих телеграм-каналів. На кадрах видно, як чоловік та жінка вирішили взяти участь у конкурсі, але трохи захопилися.

Що трапилось у Кирилівці

Завдання конкурсу було у тому, щоб показати найсексуальніший танець. У розумінні пари, очевидно, це означає роздітися та імітувати статевий акт. Під кінець "номеру" і чоловік, і його партнерка по танцполу залишилися навіть без трусів.

На жаль, невідомо, чи не були старання пари марними та чи змогли вони все ж здобути головний приз –пляшку горілки. У будь-якому випадку, чоловік та жінка повеселили гостей клубу. Сподіваємося, що у той момент дітей поруч не було.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні