В Україну йде африканська спека: температура зросте до +35 градусів

0
-3
В Україну йде африканська спека: температура зросте до +35 градусів
В Україні наступного тижня температура повітря підніметься до +35 градусів. Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Наталка Діденко.

За її інформацією завтра, 13 серпня, очікується комфортна погода +24...+29 градусів. Проте картина істотно зміниться з понеділка, 16-го серпня, адже саме з цього дня в Україну почне заходити спека африканського походження. Температура повітря прогріється від +30 до +35 градусів.



За словами синоптика, дощі завтра в більшості областей України малоймовірні, антициклон. Лише на Сході та південному сході близькість атмосферного фронту може спричинити локальні короткі грозові дощі.

"Маковій та найближча неділя обіцяють таку ж чудову погоду, сонячну й не пекучу. Тому перед прийдешньою спекою побудьте більше на повітрі, допоможіть чудовій синоптичній ситуації розумним та приємним відпочинком, чистою галявиною після себе, менше вогню, важкої їжі, більше радості від простих речей", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні