Спецоперація російських спецслужб: в Україні відкрився російський супермаркет

1
8
Спецоперація російських спецслужб: в Україні відкрився російський супермаркет
В Україні російська мережа супермаркетів «Mere», відкрила свій перший магазин, проте секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що це спецоперація російських спецслужб.

Про це повідомляє Сьогодні.

Магазини відкрилися вже у Нікополі і в Павлограді. Колишній директор з розвитку компанії розповів, що вони планують запустити в Україні 40 супермаркетів мережі.

В першу чергу супермаркети хочуть відкривати в Дніпропетровській і Київській областях. В кінці 2020 року перший магазин «Mere» відкрився в Миколаєві, але через невідомі причини його згодом закрили.

«Це спецоперація російських спецслужб, які мають велике бажання розгорнути на території Херсонської, Одеської, Миколаївської та Запорізької областей так звану мережу дискаунтерів для використання під час виробничого процесу для досягнення своїх політичних цілей», – розповів Данілов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так хто там звинувачував "папєрєдніків" про бізнес на крові?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні