Знайшли пошматованою та з перерізаним горлом: у Києві трагічно загинула учасниця популярного телешоу

0
-2
Знайшли пошматованою та з перерізаним горлом: у Києві трагічно загинула учасниця популярного телешоу
У місті Київ знайшли мертвою 34-річну учасницю популярного телешоу "Панянка-Селянка". Жінк померла від рук свого обранця, який "пошматував" свою кохану. Про жахливе вбивство повідомив телеканал ICTV у відеосюжеті на своїй сторінці у Facebook, пише "Уніан".

Тетяна багато років тому була учасницею проекту "Панянка-Селянка". За цей час вона зустріла свого коханого, який на 17 років її старше. Їхні стосунки переривалися, проте відновилися після того, як у чоловіка стався інсульт. Тетяна забрала його з Харкова до себе, разом вони жили у її квартирі.

За місяць до трагедії вони одружилися. Стосунки у парі були складні, сусіди часто чули крики, а одного разу жінка пожалілася подрузі, що обранець кидався у неї ножами. Крім того, нещодавно Тетяна під час сварки бризнула у свого обранця з газового балончика і майже гола ховалася у сусідки.

У трагічну ніч між подружжям виникла чергова сварка. За словами чоловіка, він накинувся на неї з ножем, бо вона взялася за швабру та намагалася битися. У результаті, обранець ножем по-звірячому пошматував жінку.

Її тіло було синє від побоїв, усе в порізах та колотих ранах від ножа. Чоловік перерізав їй горло. Він не одразу здався поліції, деякий час обранець Тетяни вагався та не міг вирішити, що йому робити. Однак не став втікати, а вийшов на вулицю та попросив перехожого викликати поліцію.

Чоловікові за жорстоке вбивство загрожують десятки років у тюрмі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні