--> Лікарі назвали справжню причину смерті українки, що померла через 5 днів після вакцини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лікарі назвали справжню причину смерті українки, що померла через 5 днів після вакцини

4
2
Лікарі назвали справжню причину смерті українки, що померла через 5 днів після вакцини
У жінки, що померла після вакцинації виявили ожиріння другого ступеня та цукровий діабет. Саме тому смерть з вакциною ніяк не пов'язана.

Про це повідомив координатор вакцинації в Києві і глава комісії Василь Жівотенюк, пише "Страна".

Комісія регіональної групи оперативного реагування на несприятливі події після імунізації розглянула випадок смерті жінки після COVID-вакцини Moderna. Зв'язки з вакцинацією не виявлено.

"Згідно з аналізами і представленою медичною документацією, причинно-наслідкового зв'язку з вакциною там немає. Жінка захворіла на коронавірус, і у неї був цукровий діабет, ожиріння другого ступеня. Якщо аналізувати аналізи, то у неї процес не менше 14 днів", - пояснив Животенюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як це не пов'язана ? Не брешіть? То що всім у кого діабет і ожиріння не можна вакцинуватись ? Бо так же не вмирають а після вакцини померла !
Відповісти
Цікаво , а якби не вакцинувалася то теж померла б? Це смерть через недбалість лікарів, неможна усіх підряд вакцинувати тому що є протипоказання. Перед вакцинацією треба людину перевіряти, щоб потім не розповідати "казочки" чому вона померла!
Відповісти
померла, бо в неї був діабет, а до вакцинації з тим діабетом скільки жила ? то можливо перед вакцинацією слід було провести медогляд, щоб визначити протипоказання ? з таким самим успіхом можна казати, що пацієнт помер не від наркозу, і від анафілактичного шоку, викликаного обезболюючим.
Відповісти
Захворіла на барановірус після вакцинації від нього ж)))
Долбойоби при владі і геноцидять українців. А журнашлюхи тупі замість незаангажованого розслідування вторять антинаучній тупій хуєті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні