Інтерес поборов здоровий ґлузд: чоловік повторив відомий трюк з Інтернету і потрапив до лікарні

3
0
Інтерес поборов здоровий ґлузд: чоловік повторив відомий трюк з Інтернету і потрапив до лікарні
Користувач мережі під ніком the_potato_eat зважився повторити трюк з пальцем, який він підглянув у інтернеті, внаслідок чого потрапив до лікарні. Він так старанно намагався відтворити трюк, що порвав зв'язки.

Своєю історією він поділився на сайті «Reddit».

Якщо ви занудьгували

За словами хлопця, в інтернеті він побачив, як можна порвати зв'язки на великому пальці руки в тому випадку, "якщо ви занудьгували". Він зізнався, що прочитав чимало коментарів під цим трюком і не побачив повідомлень, в яких би йшлося про його травмонебезпечність.

Саме це спонукало його повторити трюк. Він розповів, що вхопився іншими пальцями за свій великий палець, а потім різко смикнув вниз.

"Спочатку було боляче, але не катастрофічно, тому я вирішив спробувати ще кілька разів", – зізнався він. Після декількох спроб, хлопець різко відчув біль у руці і побачив, що його палець зігнувся в неприродному положенні. Обстеження показали, що він дійсно порвав зв'язку.

"Зараз я друкую однією рукою і використовую голосовий набір з лікарні, вибачте за мої орфографічні помилки", – зізнався the_potato_eat.

Користувачі в коментарях до посту розкритикували чоловіка.

"Добре, що ти не бачив пост про те, як ампутувати ногу сокирою. Попроси заодно перевірити в лікарні, чи немає у тебе черепно-мозкових травм", "Сподіваюся, ви не читали, як зламати собі ніс", – писали у мережі.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одні ідіоти усіляку дурню викладають в інтернеті, а інші ще більші ідіоти випробовують це все на собі.
Відповісти
Божееее...яке кончене!
Відповісти
пропубав повторити, ніфіга вони не рвуться... брехня...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні