Чим можна здивувати персонал українських готелів: туристи з Саудівської Аравії зарізали барана у власному номері

2
4
Чим можна здивувати персонал українських готелів: туристи з Саудівської Аравії зарізали барана у власному номері
Цього літа в Україну приїхали десятки тисяч туристів із Саудівської Аравії. Відпочивальникам зі східних країн дуже подобається наша природа, клімат і визначні пам'ятки, а ось у готельєрів, які їх приймали, залишилося двоїсте враження.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Як розповів український турист Олександр Космач, який відпочиває в Карпатах, якщо арабам щось не сподобалося в тому чи іншому готелі, вони починають "спамити" його рейтинг.

Чутки про погані відгуки на букінгу від арабів налякали багатьох власників готельного бізнесу в туристичних містах України.

Українець також згадав про декілька яскравих випадків, які нібито сталися з арабами в Карпатах. Ці історії розповіли йому очевидці.

У п'ятимісний номер готелю, назви якого Олександр попросив не зазначати, заселилася родина з 16 осіб. Саудівці відмовилися доплачувати або виселятися, з ними не могли нічого зробити.

Господиня іншого готелю розповідала Космачу, що її арабські гості у дворі поставили балон із газом і почали смажити баранів і готувати рис із запашними спеціями. Крім того, вони дуже багато і голосно молилися, чим заважали іншим відпочивальникам.

Річ у тім, що з 19 по 23 липня відзначається важливе мусульманське свято Курбан-байрам, під час якого потрібно принести в жертву вівцю або барана.

Інцидент з жертвопринесенням був також в апарт-готелі Ribas Karpaty. Там родина арабів здивувала персонал тим, що барана зарізали за всіма релігійними правилами просто в номері.

Ще були випадки з "безплатною" кавою в ресторані. Якщо офіціанти не встигають перехопити арабів на виході, то вони не платять за напої або удадуть, що нічого не розуміють.

Адміністраторка готелю Diamond Hotel Spa Resort (Буковель) повідомила, що араби залишають брудні номери, а ось сусідні з ними готелі скаржаться на зіпсовані меблі.

"Ну, я нічого не можу сказати. У нашому готелі вони нам меблі не псували, такого не було. Номери залишають трошки... ну, набагато бруднішими порівняно з гостями з України. Прибирати потрібно більше, але у мене скарг на таких гостей немає", – відповіла управителька Diamond Hotel.

Адміністраторка також поділилася, що жодних штрафів для арабських туристів вони не вводили й меню майже не змінювали.

До того ж відпочивальників із Саудівської Аравії також не цікавлять СПА, басейн, сауна і джакузі. За словами працівників готелю, їм більше подобається подорожувати та самим гуляти горами.

"Вони проводять мало часу в готелі, надають перевагу активному відпочинку. З ранку вони їдуть, а ввечері повертаються. Цікавляться екскурсіями Буковелем і походами в гори", – поділилася адміністраторка.

Однак загальне враження від напливу арабських туристів у буковельських готельєрів залишилося позитивне.

"Я не можу сказати нічого поганого стосовно їхньої поведінки. Я не помітила, щоб відпочивальники навіть курили в номері. Були туристи з Еміратів. Гості дуже хороші теж. Звісно, вони відрізняються. Але якщо всіх оцінювати за п'ятибальною шкалою, то їм п'ять", – підсумувала управителька Diamond Hotel Spa Resort.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому, що у нас в Україні іноземним туристам дозволяють робити все, що вони забажають. А наші туристи перебуваючи на відпочинку за кордоном, особливо в Саудівський Аравії, будуть робити тільке те, що дозволено в цій країні, окрім того можуть деякі регіони заставити у 45-50 градусну спеку жінкам одягти хіджаб.
Відповісти
Чорножопі свині
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні