--> Що робити, якщо ви потрапили у вуличну бійку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що робити, якщо ви потрапили у вуличну бійку

2
-5
Що робити, якщо ви потрапили у вуличну бійку
Звичайно ж, краще не бути учасником вуличних бійок. Але не завжди вдається впоратися чистою дипломатією. Тож ми рекомендуємо бодай знати кілька прийомів, за допомогою яких можна буде захиститися. І буде дуже круто, якщо вони тобі ніколи не знадобляться.

Про це повідомляє «Men's Health».

У своєму недавньому відео ютуб-сенсей Сет запропонував вивчити 4 удари ногою. Їх можна використати, щоб швидко та легко захистити себе або кохану під час вуличної бійки.

Щоб додати автентичності демонстрації, Сет ніяк не розігріває м'язи. Він обирає звичайний одяг, кладе до кишені смартфон і ключі від дому. Усе для того, щоб максимально наблизитися до реальних умов.

"У вас немає можливості вибирати, коли ви у сварці", – наголошує він.

Круті удари для захисту під час вуличної бійки

Низький удар з розвороту

Поки твій противник готується завдати удар, ти можеш атакувати першим. Для цього варто спертися на передню ногу та зробити ефектний низький удар з розвороту. З його допомогою зловмисника можна дестабілізувати.

"Я не хочу, щоб мій низький удар був перед його руками. В ідеалі я хочу вийти за центральну лінію й одночасно завдати удару", – наголошує Сет.

Бічний удар

"Можливість дуже швидко виконати бічний удар – варіант, який, я думаю, спрацює", – додає він, цитуючи бійців MMA, таких як Стівен "Вандербой" Томпсон, які постійно використовують цей вид руху.

Вони, зауважує Сет, не збираються блокувати тіло. Для цього підіймають руки вище, щоб потурбуватися також про свою голову.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А сорок перший прийом карате чули? Називається"ноги мої ноги"..)))
Відповісти
втикаты поскорише и подальше
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні