Пародії сцен з мульфільмів на відомі фільми

0
-4
Пародії сцен з мульфільмів на відомі фільми
Цікаво, але сцени з популярних та таких улюблених нами мультфільмів мають ознаки пародій на легендарні фільми.

«Шрек» та «Пітер Пен»

Напевно, мультфільми про «Шрека» займають найперше місце в тому, що вони схожі на голлівудські фільми. Наприклад, та сцена, де на Віслюка падає золота клітка, після чого він починає літати. Така сцена була взяти з класичного мультфільму «Пітер Пен».

«Історія Іграшок» та «Сяйво»

Один з режисерів «Історії іграшок» заявив, що саме фільм «Сяйво» надихнув його стати режисером, тому у мультфільмі він зробив декілька посилів на культовий фільм жахів. Наприклад, розпис на підлозі Сіда з «Історії іграшок», який виглядає точно так само, як в готелі Оверлук.

«Шрек-2» та «Чужий»

Кіт, який розриває сорочку Шрека, робить це точно так само, як Чужий, з культового фантастичного фільму жахів. Щоправда, Шреку пощастило куди більше, ніж героям «Чужого».

«В пошуках Немо» та «Сяйво»

Пам’ятаєте ту моторошну сцену, де Джек Торен з «Сяйва» заглядає в дірку у дверях і каже: «А от і Джоні»? У схожій сцені з мультфільму «У пошуках Немо» акула каже: «А от і Брюссі».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні