Речі, які ви не зможете зробити

0
-8
Речі, які ви не зможете зробити
Є речі, які, як ми вважаємо, може зробити практично кожен. Проте, якщо ви відносите себе до більшості людей у світі, то як би ви не намагалися , ви ніколи не зможете цього зробити. Цікаво те, що наше тіло влаштоване таким чином, що деякі маніпуляції вважаються просто неможливими.

Лизнути лікоть

Відомо, що 99% людей не можуть лизнути свій лікоть, а 90% людей почувши про це, відразу намагаються спробувати. Для деяких людей це цілком нормально і навіть щодня 5 людей намагаються подати заявку до книги Рекордів Гіннеса про здібність лизнути свій лікоть.

Піднімання брів

Вражаюче, але багато людей не вміють піднімати лиш одну брову. Проте цьому можна легко навчитися і приєднатися до тих, у кого це гарно виходить. Аби при піднімати одну брову, тримайте її при піднятою однією рукою, а іншу тримайте пальцями опущеною вниз. Продовжуйте практикувати таке положення перед дзеркалом і у вас обов’язково через деякий час все вийде.

Чхання з відкритими очима

Ми не можемо чхнути з відкритими очима, тому що центр управління мозку посилає погоджені рухливі імпульси до нервів, які контролюються м’язами грудної клітки, пресу, діафрагми, шиї та голови. Якщо ви буде тримати відкриті очі руками, то вони просто можуть вийти з орбіт. Жарт, це теж не можливо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні