Брудні таємниці мультфільмів «Дісней»

1
-1
Брудні таємниці мультфільмів «Дісней»
Мультфільми «Дісней» невід’ємна частина життя кожного з нас. Колись на них виросли наші батьки, потім на них росли ми, а тепер, можливо і ростуть наші діти. Вам цікаво дізнатися таємниці відомої корпорації? Тоді вперед.

Історія менструації

У перші роки після Другої світової війни компанія перейшла від пропаганди фільмів до випуску навчальних короткометражок. Для того, аби допомогти дівчатам швидше адаптуватися до змін в їхньому організмі по замовленню однією з компаній, «Дісней» створили фільм про історію менструації.

Міккі Маус наркодиллер

Історично Міккі Маус міс стати справжнім негідником. У одному з епізодів, який знятий у 1951 році він став тим, хто займається наркотиками. У одній із серій Міккі та Гуфі відкрили нові лікі під назвою «пеппі». У мультфільмі показано, що завуальований амфетамін став для них настільки вибуховим, що після того, як вони його спробували почали врізатися у потолок. Під враженням від таких ліків Міккі вирішує, що препарат ідеальний спосіб розбагатіти і починає торгувати ним по всій Африці.

Нижня білизна спільного користування

Компанія «Дісней» багато років суворо контролювала деякі фактори життя працівників, які іноді здавалися одержимістю. Наприклад, актори, які зображали у парках героїв мультфільмів мали носити ще й видану компанією нижню білизну. Це відбувалося тому, що особиста білизна могла скомкатися та стати помітною для відвідувачів. У кінці зміни актори мали здавати нижню білизну та костюми, аби їх прали у гарячій воді. Проте невдовзі працівники почали скаржитися, що вони отримували білизну брудну та з неприємним запахом. У 2001 «Дісней» нарешті добився погодження і вирішив носити акторам свою власну нижню білизну.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
-"білизна могла скомкатися"- ??? Це так буде українською?Ха-ха, українці афігєнні..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні