Жахливі випадки, коли батьки забували своїх дітей

0
0
Жахливі випадки, коли батьки забували своїх дітей
Немає у світі людини, яка б ні разу ні про що не забувала. Погодьтеся, немає нічого страшного в тому, якщо ви забули щось купити, але що дійсно страшно – забути в магазині свою дитину. Думаєте, такого ніколи не відбувається? Помиляєтесь.

Забули дитину біля ресторану

В серпні 2015 року одна французька сім’я відправилась на своєму авто на відпочинок. По дорозі вони зробили невелику зупинку, аби пообідати. Після обіду та відпочинку подружжя продовжило мандрівку і через півтори години вже за 150 кілометрів від місця обіду батьки зрозуміли, що забули свою 3-річну дитину біля ресторану. Дівчинку знайшли інші мандрівники, які не дочекавшись батьків звернулися у поліцію. Поліція зробила заяву по радіо, в надії, що його почують батьки дитини і їм пощастило. Через 45 хвилин після оголошення батьки зв’язалися з поліцією і домовилися про місце, д вони заберуть свою дитину.

Забули дитину на надувному матраці у морі

У 2015 році в Туреччині 10-місячна дівчинка відпливла на надувному матраці у море аж на півтора кілометри від берега після того, як її батьки забули, що дитина лишилась без нагляду. Дівчинка плавала у морі без нагляду на надувному матраці у той час, як її батьки спокійно засмагали на пляжі. Коли вони зрозуміли що відбулося, самостійно рятувати дівчинку було вже пізно. На щастя, берегова охорона врятувала дівчинку та повернула її батькам.

Батьки полетіли і забули дитину в аеропорту

Декілька років тому у одному з магазинів аеропорту інші пасажири знайшли дівчинку, якій було всього 4 роки. Як з’ясувалося, сім’я дівчинки та їх інші діти полетіли до Парижу, залишив малечу в аеропорту. Батьки зрозуміли, що п’ята дитина лишилась в аеропорту, коли вже були у повітрі. Проте, дівчинка змогла назвати ім’я і прізвище робітникам аеропорту, після чого її повернули сім’ї.

Мати забула дитину на даху автомобіля

У 2012 році жінка була заарештована за те, що забула свою 2-місячну дитину в дитячому кріслі на даху автомобіля. Важливо, що у той момент жінка була під дією наркотиків. Вона проїхала з дитиною на даху 20 кілометрів і коли Каталін зрозуміла, що сталося – дитини на даху вже не було. Під час поїздки дитина впала, але на щастя, була знайдена у дитячому кріслі цілою і неушкодженою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні