--> Мера Кривого Рогу знайшли застреленим: його смерть зняла камера спостереження. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мера Кривого Рогу знайшли застреленим: його смерть зняла камера спостереження. ВІДЕО

2
-10
Мера Кривого Рогу знайшли застреленим: його смерть зняла камера спостереження. ВІДЕО
Мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим 15 серпня у селі Вільне на Дніпропетровщині. За попередніми даними, біля загиблого лежала рушниця.

Про це повідомляє Нацполіція.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. На місці події працюють слідчі та криміналістична лабораторія.

Губернатор Дніпропетровської області Валентин Різниченко повідомив, що тіло Павлова знайшли на веранді приватного будинку. Біля загиблого лежала рушниця.

За словами Різниченка, наразі невідомо – це було вбивство чи самогубство.

Рабінович заявив про вбивство

Політик Вадим Рабінович заявив, що Павлова – вбили.

"Вбитий мер Кривого Рогу і глава нашої організації ОПЗЖ Костя Павлов", – написав Рабінович.

Реакція Філатова

На смерть Павлова вже відреагував мер Дніпра Борис Філатов. Він заявив, що йому дуже шкода свого колегу. Окрім того, політик закликав представників ОПЗЖ та блогерів до встановлення причини смерті Павлова не висувати свої версії.





Правоохоронці вилучили відео з камер спостереження, встановлених на території будинку мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. За їхніми словами, на одному з записів можна побачити момент смерті чиновника.

Про це повідомляє "ТСН".

Судячи з відео, яке мають правоохоронці, Павлов укоротив собі віку. Також на це вказують і деякі деталі з місця смерті мера Кривого Рогу. Зокрема, поруч із його тілом лежала мисливська рушниця. Самого загиблого виявили на веранді приватного будинку.

Павлов вистрелив упритул

Як розповів один із правоохоронців, слідчі вже переглянули відео з камер спостереження. На кадрах можна побачити, як Костянтин Павлов ходить з рушницею і здійснює постріл упритул.

Цю інформацію підтверджує видання "Страна".

Вони наводять цитату правоохоронця. За словами останнього, камери чітко зняли, "як загиблий мер ходить по дому з рушницею, приставляє собі її до серця, приміряючись, відставляє та знову приміряється".

"Далі Павлов вставляє один патрон. Багато курить. З кимось переписується в телефоні. Потім вистрелив. Позадкував до виходу, впав", – зазначає він.

Поліцейський додав, що на гачку також є сліди від пальця Павлова. Крім того, сусід почув постріл в 6:37 ранку. Експертиза показує, що смерть настала десь у цей самий час.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я клоун зеленський трикратний крадій пенсій, а мій пахан бувший совковий комуняка-порох хотів з мене зелупи зробити культурну європейську скотину, але я по вальцманськи продовжую трикратно совково-халявщиково красти натруженні пенсії в людей, тому побіг і проголосував за себе зелупу наркаша членосмоктая і тепер трикратно крадучи пенсії в людей верещу тут я зелупний кретиновий ЗЕ-бандит займаюся брехнею буцім садиті будемо хряка вальцмана, бо розуму за свій гнилий брехливий базар признати відповідальності до показу немаю я зелупа підорна янєлохова дупа вішаю лапшу на вуха свому бидлячому (вірячому мені-брехуну) 73% лохторату!
Відповісти
і шо? майдануті долбо.оби подихаючи втричі зменшили нам пенсії! і ми маємо їх тепер майдаунів за це жаліти й героями дебілів величати? та плювати на них ми хочемо за трикратно обкраденні з нас пенсії! майдануті бандитиі злочинно створили держлереворот й привели до влади жидочортів вальцмана й зельцмана грабувати пенсіонерів!!! отце так здобули...держзраднитський переворот. і навіщо нам така європа яка не захищає стариків і має нас в жопі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні