Сміливі експерименти та несподівані імпровізації: лучан та гостей міста запрошують на джазовий фестиваль

0
1
Сміливі експерименти та несподівані імпровізації: лучан та гостей міста запрошують на джазовий фестиваль
28 серпня у Луцькому замку відбудеться XIV Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation-2021». Фестиваль цьогоріч триватиме лише один день, впродовж якого – три концертні програми, професійний майстер-клас, вініловий ді-джей сет, і феєричний джем-сейшн за участю, як безпосередньо присутніх на фестивальній сцені музикантів, так і дистанційно.

Можна стверджувати, що цьогорічний «Art Jazz Cooperation-2021» – фестиваль прем'єр не лише для глядачів, але й для самих учасників, які формували програми своїх виступів спеціально до цього дійства.

Кожен виступ – окрема джазова прем'єра, сміливий експеримент, поєднання традиційної мелодійної складової з несподіваними імпровізаціями. Фестиваль запрошує здійснити мандрівку у сучасному джазовому просторі. Кожен глядач зможе насолодитися почутим музичним матеріалом і вкотре переконатися – мова джазу не має кордонів, вона – поза часом, поза політикою, а окремі національні риси лише додають їй неповторного колориту, акценту.

Окрім музики, унікальності фестивалю, безумовно, додає і місце проведення – легендарний Луцький замок. Його стіни своєю міццю та… романтикою ніби огортають усіх присутніх, утворюючи затишний атмосферний музичний арт-майданчик просто неба.



Фестиваль розпочнеться ще вдень із професійного майстер-класу від одних із найкращих джазових викладачів України, які відвідають Луцьк в рамках проекту «ART JAZZ School 2021». Власне, цей майстер-клас – унікальна можливість познайомитися з українськими музикантами світового рівня. Адже кожен з них – яскрава творча особистість. Викладачі, композитори, професійні студійні музиканти, автори власних проектів поділяться секретами своєї майстерності, власним творчим досвідом.

Учасники фестивалю «Art Jazz Cooperation-2021»:

Igor Zakus feat. «Barvy.in.UA» (Україна)

«New Brand Quintet» (Польща)

«Ray Brown Jr. Quartet» (США)

Спеціальний гість – «Vinyl-Jazz-DJ» Сергій Ткачук

По завершенні основної програми відбудеться традиційний джем-сейшн.



Фестиваль проводиться за сприяння Луцької міської ради.

Організаційна підтримка – Волинська обласна державна адміністрація, Генеральне Консульство Республіки Польща у Луцьку.

Офіційні медіа-партнери: «12 канал», «Суспільне. Волинь», «Волинські Новини».

Інформація щодо придбання квитків – на офіційній Facebook-сторінці «Луцький Джазовий Клуб».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні