Лучани на двох вулицях влаштовують сміттєзвалища. ФОТО

0
2
Лучани на двох вулицях влаштовують сміттєзвалища. ФОТО
У Луцьку на вулицях Потебні та Супутника мешканці приватних будинків викидають сміття прямо біля дороги, внаслідок чого там час від часу з'являється сміттєзвалище. Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцька.

До дороги на цих вулицях недобросовісні жителі підкидають гілля, зілля, траву та побутову техніку. Подібні звалища ліквідовують комунальні служби міста.



Відповідно до розпорядження міського голови місцеві мешканці повинні придбати та встановити індивідуальні контейнери місткістю 120 літрів у кожному будинку.

Аби запобігти подальшому створенню сміттєзвалищ з власниками приватних домоволодінь на вулицях Супутника та Потебні буде проведена роз’яснювальна робота та здійснена видача приписів щодо встановлення індивідуальних контейнерів для побутових відходів.

Муніципальна варта просить мешканців вказаних та інших вулиць Луцька не чекати отримання приписів, а самостійно придбати сміттєві контейнери та розміщувати їх поряд з будинком у день вивозу сміття.

Також муніципали нагадують, що засмічення територій міста та влаштування звалищ карається штрафом на громадян від 340 до 1360 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні