--> На військовій базі в Афганістані заблоковані дванадцять українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На військовій базі в Афганістані заблоковані дванадцять українців

2
3
На військовій базі в Афганістані заблоковані дванадцять українців
Через загострення ситуації в Афганістані країни терміново евакуйовують своїх громадян, посольства припинять роботу. Проте ще 12 українців перебувають на військовій базі в Афганістані. Про це інформує прес-секретар Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко, пише РБК-Україна.

За його словами, посольство України підтримує із ними зв'язок та інструктуватиме про подальші кроки при першій можливості евакуації.

"Міністерству відомо про дванадцятьох українців, які перебувають на військовій базі в Афганістані", - сказав представник міністерства.

Також він зазначив, що з території Афганістану бажають вилетіти 120 українців, однак наразі це неможливо.

Літак, який має евакуювати українців, знаходиться в аеропорту Кабула, проте на території Афганістану діє заборона польотів для цивільних суден, дозволи видаються лише військовим літакам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і шо? майдануті долбо.оби подихаючи втричі зменшили нам пенсії! і ми маємо їх тепер майдаунів за це жаліти й героями дебілів величати? та плювати на них ми хочемо за трикратно обкраденні з нас пенсії! майдануті бандитиі злочинно створили держлереворот й привели до влади жидочортів вальцмана й зельцмана грабувати пенсіонерів!!! отце так здобули...держзраднитський переворот. і навіщо нам така європа яка не захищає стариків і має нас в жопі!
Відповісти
а нам пох.й
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні