Затримують поставку нових тролейбусів для Луцька

3
-18
Затримують поставку нових тролейбусів для Луцька
Розпочато перемовини про перенесення термінів поставок тролейбусів "Богдан Т70117" для Луцька та інших міст. Про це повідомляє дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» АТ "АК "Богдан Моторс" у Facebook.

Зокрема, на підприємстві зазначають, що перенесення пов'язане з наслідками глобальної пандемії Covid-19, які зачепили виробничий цикл заводу.

"Впровадження різних карантинних обмежень у європейських постачальників спричинило перебої у ланцюзі поставок комплектуючих для транспортних засобів і, як наслідок, відтермінування відвантаження замовленої продукції", - йдеться у повідомленні.

У підприємстві зазначають, що вживають усі заходи з метою пришвидшення поставки тролейбусів та якнайшвидшого виконання умов укладених договорів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може тому, що "Богдан моторс" офіційно банкрут? І йде процедура ліквідації? Все є у відкритих джерелах.
Відповісти
Свинарчуки і ПОПа не визнають себе банкрутами, навіть після рішення суду.
Відповісти
Чому ж не визнають ??? Вони й добиваються цього, напевно , набравши кредити і не бажаючи повертати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні