Ні копійки зайвої: назвали найжадібніші знаки Зодіаку серед чоловіків

1
-1
Ні копійки зайвої: назвали найжадібніші знаки Зодіаку серед чоловіків
За словами астрологів, серед усіх знаків Зодіаку є чотири найжадібніших. Чоловіки цих знаків збирають копійку до копійки, і їх лякає одна навіть думка про трату цих коштів, пише Уніан.

Телець

У цього знаку перше місце у житті завжди займатимуть гроші, без яких вони не уявляють своє життя. Попри це, спочатку вони можуть проявити щедрість, але з часом ви від нього не дочекаєтеся жодного подарунка.
Вони занадто економні, аби витрачати кошти на задоволення своєї дівчини.

Рак

Чоловіки цього знаку даруватимуть вам подарунки лише на свята. За їхньою логікою, жінці вистачить ванни з піною та вечері зі свічками. Для них гроші - це впевненість у майбутньому.

Діва

Це - раціональні чоловіки, які зайвої копійки не витратять. Замість походу в ресторан, вони сидітимуть вдома. За словами астрологів це - найжадібніший знак.

Козоріг

Чоловіків цього знаку всіма руками за стабільність, кошти для них дають можливість відчувати себе вільним. Через свій трудоголізм вони не скаржаться на фінанси, але витрачати їх для них складно. Проте, Козоріг все ж таки проявлятиме турботу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Секта вруючих в зодіаки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні