--> До України планували завезти мільйон фальшивих доларів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До України планували завезти мільйон фальшивих доларів

0
2
До України планували завезти мільйон фальшивих доларів
В Україні викрили групу іноземців, які постачали та збували підроблені долари США. Стало це можливим за процесуального керівництва прокуратури АР Крим та м. Севастополя. Про це повідомляє офіс генерального прокурора.

Як стало відомо, вихідці з Азербайджану, Узбекистану, Туреччини та Грузії, ввозили підроблені гроші до України поза митним контролем через окуповану територію Автономної республіки Крим із Туреччини.

Для збуту фальшивих купюр та прийому замовлень було створено канал у месенджері. Купюри доставляли через поштові відділення та передавали під час особистих зустрічей. Оплата надходила на електронні гаманці.

Коштувала фальшива купюра від 50 до 60% від номінальної вартості банкнот: за підробні 100 доларів США злочинці отримували 50-60 справжніх. Загалом планувалася доставка та реалізація в Україні близько 1 мільйона підроблених доларів США.

Сімох злочинців затримали і їм повідомлено про підозру.

У результаті слідства провели 14 обшуків у Києві, Харкові, Кривому Розі та на території Донецької області, під час яких вилучили кошти, засоби технічного зв’язку, автотранспорт та вогнепальну зброю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні