--> Молодий українець помер після затримання польською поліцією | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Молодий українець помер після затримання польською поліцією

1
7
Молодий українець помер після затримання польською поліцією
У Польщі розслідують смерть українця у вроцлавському осередку допомоги нетверезим особам, тобто витверезнику. Про це повідомляє Yavp.pl з посиланням на gazetawroclawska.pl.

Відомо, що 25-річний громадянин України помер ще 30 липня, проте відомо про нього стало тільки зараз.

У міському автобусі виявили українця, який спав. Згідно з аналізами, у його крові було 1,5 проміле алкоголю. Чоловіка відвезли до витверезника у Вроцлаві, де він почав агресивно поводитися. Вдарив працівника кулаком, іншого вкусив за пальця.

Поліція не могла самостійно заспокоїти чоловіка, а тому викликали підмогу. Правопорушника силою скрутили та зв'язали ремнями. Однак чоловік почав синіти й за декілька хвилин він помер.

Наразі поліцейських перевіряють, чи не перевищували вони свої повноваження, й не застосували до нього фізичну силу.

Також додаткова експертиза має встановити, чи не був українець під впливом наркотичних або психотропних засобів. Результати експертизи будуть за кілька тижнів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я написав би заголовок статті, таким чином. Перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння та психологічного збудження український заробітчанин при затримані польськими поліціянтами помер у відділку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні