--> Назвали умови, за яких українці можуть отримувати пенсію у 7 тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали умови, за яких українці можуть отримувати пенсію у 7 тисяч гривень

0
-1
Назвали умови, за яких українці можуть отримувати пенсію у 7 тисяч гривень
У деяких українців є можливість отримувати пенсію у 7 тисяч гривень. Мова йде про людей, які мають повний страховим стаж з солідарної та накопичувальної систем. Про це пише 24 канал з посиланням на Міністерство соціальної політики.

Фахівці порахували, що українці можуть накопичити на досить високу пенсію. Це можливо за умови, якщо внески будуть 4% від заробітної плати й прибутковості, а також 0,25% на місяць вище рівня інфляції.

Що ж для цього потрібно:

- місячна зарплата приблизно 15 тисяч гривень;

- загальний стаж роботи повинен становити від 35 років;

- щомісячно відкладати 2% від своєї зарплати. Це буде пенсійний накопичувальний рахунок зі сплаченого ПДФО. Також мають бути додаткові 2% від зарплати із сум ЄСВ – їх сплачує роботодавець.

- виплати за накопичувальною системою 15 років.

- весь час накопичені гроші працюють з прибутковістю + 0,25% вище рівня інфляції.

Але пам'ятайте, що лише при дотриманні цих умов, середня пенсія за накопичувальною системою за 15 років складе 3,1 тисячі гривень. У такий спосіб загальна сума пенсії за солідарною та накопичувальною системами становитиме понад 6,7 тисячі гривень. Варто зауважити, що це 45% від розрахункової зарплати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні