--> У Луцьку на джазовому фестивалі виступить гурт «Ray Brown Quartet UA/USA» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на джазовому фестивалі виступить гурт «Ray Brown Quartet UA/USA»

0
17
У Луцьку на джазовому фестивалі виступить гурт «Ray Brown Quartet UA/USA»
Організатори назвали третього і останнього учасника гала-концерту "Art Jazz Cooperation-2021", який пройде 28 серпня у Луцькому замку. Отже, презентуємо гурт "Ray Brown Quartet UA/USA".

Легенда світового джазу та блюзу Рей Браун молодший (Ray Brown Jr.). Рей народився в Нью-Йорку і виріс у Лос-Анджелесі, в родині своїх люблячих прийомних батьків Елли Фітцджеральд (Ella Fitzgerald) та Рея Брауна старшого (Ray Brown Sr.), гостями яких часто бували Луї Армстронг (Louis Armstrong), Френк Сінатра (Frank Sinatra) та Нат Кінг Коул (Nat King Cole).

Один з проєктів Брауна називається «Друзі та Сім'я», адже для Рея це не порожні слова, а те, на що відгукується душа, і про що співає серце. Тут були втілені такі дуети із зірками: Діон Уорвік (Dionne Wаrwick), Джейн Монхайт (Jane Monheit), Доктор Джон (Dr.John), Пол Вільямс з групи Темптайшонз (Paul Williams, The Temptations), Лонні Сміт (Lonnie Smith), Джеймс Муді (James Moody), з саксофоністом Девідом Ньюманом (David «Fathead» Newman) і вібрафоністом Террі Гібзом (Terry Gibbs).

Андрій Арнаутов – відомий український джазовий музикант: контрабасист, бас-гітарист, аранжувальник, композитор.

Народився у Ростові. Навчався у Москві. Потім був тривалий період життя, навчання і роботи у США. Освіта - в найвідомішій у світі джазовій школі в Берклі. Музична затребуваність і завантаженість, плюс великий досвід, якому може позаздрити будь-який джазовий музикант: гра з такими відомими особистостями, як Генк Джонс, Пол Хорн, Рой Гаргроув, Том Браун, Арчі Шепп, Чарлі Берд, Кен Роудс та іншими. І врешті – Україна: спочатку Київ, а потім Львів, і ось цей видатний музикант на нашій сцені!

Ілля Єресько - композитор, аранжувальник. В 2005 році заснував перший в Україні сальса бенд "Dislocados". Як піаніст та композитор також співпрацював з проектами Схід Сайд, Квартет Гьотца Грюнберга, Caminos, Organic Formation та іншими. Грав з видатними міжнародними артистами: Randy Brecker, Jimmy Bosch, Huey Dunbar, Francois Jeanneau, Herman Olivera, Frankie Vazquez, Mitch Frohman, Pete Nater. Записав 7 альбомів у різних жанрах. Гастролював у Британії, Швеції, Польщі, Мароко, Чехії, Франції, Німеччині, Литві та ін.

Олег Марков - найвідоміший молодий барабанщик країни.

З 15-ти років почав виступати в складі "Kiev Art Ensemble" Володимира Соляника. Відтак продовжив концертувати в складі колективів Схід Side, Upside 3, Kaktus Fresh, Lela Brasil Project, E-Jazz, A-band Brazil, United Quintet Дмитра «Бобіна» Александрова, Electric Variete, Markov Brothers Quintet, Koffein та інших. Особливим досягненням у кар’єрі стали виступи на одній сцені з такими музикантами, як Наталя Лебедєва, Дмитро «Бобін» Александров, Володимир Шабалтос, Олексій Саранчин, Родіон Іванов, Андрій Арнаутов, Ігор Закус, Артем Менделенко, Гетц Грюнберг. Олег показав себе першокласним універсальним барабанщиком, однаково добре виконуючи traditional jazz, swing, bop, так і free-jazz, fusion, funk, pop, latin jazz та інші музичні напрямки.

Рей Браун молодший (Ray Brown Jr.) – вокал;

Андрій Арнаутов (Andrew Arnautov) – контрабас;

Ілля Єресько - (Ilya Yeresko) клавішник;

Олег Марков – барабаны.

Нагадаємо, що 28 серпня у Луцькому замку відбудеться XIV Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation-2021», який триватиме лише один день, впродовж якого – три концертні програми, професійний майстер-клас, вініловий ді-джей сет, і феєричний джем-сейшн за участю, як безпосередньо присутніх на фестивальній сцені музикантів, так і дистанційно.

Раніше органзатори уже повідомляли про один з колективів, який виступить на "Art Jazz Cooperation-2021". Це - неповторні Igor Zakus feat Barvy.ua від "ART JAZZ SCHOOL 2021".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні