Україна відправлятиме в Індонезію молоко, яйця та яловичину, а у Катар - мед

1
-1
Україна відправлятиме в Індонезію молоко, яйця та яловичину, а у Катар - мед
Україна планує розширити свій ринок для експорту вітчизняної продукції та зменшення кількості нотифікацій. Про це повідомляють на сайті Держпродспоживслужби.

Як зазначають, ринок Індонезії є одним із перспективних для українського експорту. У Держспоживслужбі сподіваються, що вдасться вийти на нього з новими товарними позиціями, а й поглибити співпрацю за тими напрямками, які вже існують.

З України в Індонезію поставлятимуть декілька товарних позицій, серед яких – молоко та молочні продукти, столові яйця, яловичина тощо.

Також українські виробники меду та продуктів бджільництва отримали можливість експортувати власну продукцію до Катару. Аби це стало можливим двома країнами було погоджено відповідний сертифікат.

Саме цей документ дозволить створити нові економічні можливості для українських компаній. Українські дипломати у співпраці з Держпродспоживслужбою відкрили нові ринки для постачання меду до Катару, м’яса та яєць до Японії, молочних продуктів до Туреччини, дрібної рогатої худоби до Кувейту.

Також Україна займає друге місце у світі, як експортери меду. Аби виробників цього продукту зробити більш конкурентоздатними і сильнішими, МЗС разом із Держпродспоживслужбою, погодили сертифікат здоров’я для експорту меду та продуктів бджільництва до Катару.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ціни на ці продукти в УРКАїні вже перевищують еуропейські
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні