Сутички під час підняття прапора: у Черкасах планували зірвати виступ Зеленського

0
0
Сутички під час підняття прапора: у Черкасах планували зірвати виступ Зеленського
У Черкаській області невідомі намагалися зірвати виступ Президента України Володимира Зеленського під час підняття Державного Прапора. Про це повідомляє Національна поліція.

23 серпня, у Черкасах, під час урочистостей за участі Президента України, які присвячені підняттю Державного Прапора, група невідомих осіб намагалася зірвати захід шляхом несанкціонованого встановлення звукопідсилювальної апаратури у місці проведення заходу.

У поліції зазначають, що учасники акції не мали відповідних дозволів.

Шістьох чоловіків, які грубо порушували громадський порядок, чинили хуліганські дії та не виконували вимог поліцейських, доставили до місцевого відділку поліції.

Поліція встановлює дані правопорушників.

Проте Національний корпус заявив, що "правоохоронці напали на ветеранів російсько-української війни", які приїхали на відкриття арт-об'єкту "Серце України" на Черкащині. Про це вони повідомили у своєму телеграм-каналі, пише "Українська правда".

У Нацкорпусі зазначають, що на захід прийшли ветерани, та хотіли поставити Зеленському декілька питань, зокрема щодо політики капітуляції та безкарності проросійських сил. Але усі сили правоохоронців спрямували на те, аби не допустити ветеранів до місця зустрічі з президентом.

Правоохоронці із застосуванням сили та сльозогінного газу відтіснила ветеранів".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні