Був надійним товаришем: на Донбасі від ворожої кулі загинув український військовий. ФОТО

0
-2
Був надійним товаришем: на Донбасі від ворожої кулі загинув український військовий. ФОТО
У результаті обстрілів бойовиків на Донбасі загинув український військовослужбовець. Пресслужба 28-ої ОМБр імені лицарів Зимового походу повідомляє, що від кулі ворога загинув лейтенант Юрій Михайлов.

Трагедія трапилася вчора, 22 серпня, при несенні військовим служби.

"О 15:15 на взводному опорному пункті від ворожої кулі загинув лейтенант Юрій Олександрович Михайлов. Непоправна втрата для країни, для армії, для родини, друзів та побратимів", - зазначають у бригаді.

За словами побратимів по службі, Юрій гідно і відповідально ніс службу, був добрим і надійним товаришем, справжнім патріотом України та мав багато планів на майбутнє.



"Командування та особовий склад 28-ої ОМБр висловлюють глибоке почуття скорботи родині бійця, який віддав своє життя, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України. Не забудемо, не пробачимо! Вічна пам'ять та слава загиблим Героям!", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні