--> У вересні очікують особливо потужні магнітні бурі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У вересні очікують особливо потужні магнітні бурі

0
1
У вересні очікують особливо потужні магнітні бурі
За прогнозами фахівців, у вересні очікують дві потужні магнітні бурі. Про це повідомляє ТСН.

Фахівці прогнозують, що перша магнітна буря відбудеться 6 вересня. Сильний спалах викличе потужний потік сонячного вітру, і досягне Землі. Першочергово це відчують гіпертоніки, люди з серцево-судинними захворюваннями, ті, хто перенесли інфаркт або інсульт.

Друга магнітна буря буде 26 вересня. Особливо потужна буря може провокувати погане самопочуття. Тому радять, за можливості, відмовитися у ці дні від фізичної чи інтелектуальної праці, важливих зустрічей, рішень і тому подібне.

У дні потужних магнітних бурь медики фіксують зростання випадків інфарктів, тому людям, які перебувають у зоні ризику, потрібно бути особливо обережними.

Крім того, метеозалежні люди відчувають наближення бурі й без попередження.

Медики називають такі симптоми, як головні болі, мігрень, безсоння, стрибки артеріального тиску, дратівливість і спалахи гніву, емоційна нестабільність, неуважність, втома, занепад сил, зниження концентрації, зниження сексуальної активності, втрата апетиту, загострення хронічних захворювань, почастішання серцебиття, тахікардія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні