Вакциновані українці матимуть певні привілеї у випадку нового локдауну, – МОЗ

2
3
Вакциновані українці матимуть певні привілеї у випадку нового локдауну, – МОЗ
В Україні вакциновані проти коронавірусу громадяни, у випадку запровадження нового локдауна, можуть отримати певні привілеї. Про це розповів голова МОЗ Віктор Ляшко, пише РБК-Україна.

"Будуть запроваджуватися карантинні обмеження, але для певних сфер економіки буде дозволено працювати навіть у "червоній" зоні. Для прикладу, кінотеатри зможуть працювати, якщо колектив буде вакцинований, а відвідувачі повинні будуть показувати COVID-сертифікат", - розповів очільник МОЗ.

Також він додав, що в Україні достатньо галузей, у яких можуть запроваджуватися привілеї для вакцинованих.

"Таких сфер є багато. Такі приклади ми бачимо у Франції, Німеччині, тому можемо за досвідом країн ЄС і США запроваджувати схожі схеми та подивитись що спрацьовує, а що ні, а уже потім обрати оптимальний варіант", - зазначив Віктор Ляшко.

Наразі уже деякі структури запроваджують такі схеми. Наприклад, у Києві за вакцинацію від COVID-19 можна безкоштовно отримати квиток на футбольний матч "Шахтаря" у Лізі чемпіонів. Також, усі школи, де вакцинуються понад 80% педагогів, зможуть взяти участь у конкурсі, де розігруються комп'ютерні класи та гарнітури", - розповів Ляшко.

Також раніше ми повідомляли про те, Міністерство охорони здоров'я України та медіасервіс MEGOGO запустили акцію для вакцинованих громадян.

Громадяни, які отримали щеплення від COVID-19, матимуть змогу тиждень дивитися кіно та серіали на MEGOGO.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А те що вакцинована людина може бути перенощиком вірусу і небезпечною для невакцинованих хтось подумав?
Ну видно дуже "популярна" вакцинація якщо такими пропозиціями зваблюють до вакцинації.
Відповісти
вакцинованим держслужбовцям будуть видавати голубі штани і ковпаки клоуна, всім вакцинованим смертним - жовті штани і ковпаки клоуна.. всі решта будуть ходити в коричневих штанах і казати "КУ" при зустрічі з вакцинованими. ДО ВАКЦИНОВАНОГО НАЧАЛЬСТВА - КУ-КУ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні