В Україні боржникам знову відключатимуть комунальні послуги

0
-9
В Україні боржникам знову відключатимуть комунальні послуги
В Україні скасували заборону відключати населення від житлово-комунальних послуг у разі наявності заборгованості. Про це повідомляє "Економічна правда".

Відповідний документ підписав Президент України Володимир Зеленський 19 серпня. Чинності закон набув наступного дня. Даний документ вносить зміни у Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)". З цього законодавчого документа виключили пункт про те, що на період дії карантину і протягом 30 днів з дня його скасування забороняється припинення або призупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України, які мають борги. Відповідно до внесених змін заборона відключати українців-боржників від комунальних послуг діятиме лише на період дії карантинних обмежень "червоного" рівня, та протягом 30 днів після їх скасування.

Також заборонено під час карантину нараховувати та стягувати штрафи за борги, а також примусово виселяти боржників з їхнього житла під час примусового виконання рішень судів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні