На «Укрзалізниці» трапилася аварія: зійшли з рейок та перекинулися 18 вагонів

0
1
На «Укрзалізниці» трапилася аварія: зійшли з рейок та перекинулися 18 вагонів
26 серпня о 8 годині, на Львівщині 18 вагонів вантажного поїзда Клепарів–Батьово зійшли з рейок та перекинулися. Відомо, що поїзд перевозив щебінь та залізну руду. Аварія трапилася на станції Глинна-Наварія на Львівщині, пише "Укрзалізниця".

Наразі інформації про постраждалих немає.

Внаслідок аварії пошкодження отримали вагони, колійне полотно та декілька опор контактної мережі. Для ліквідації аварії прибули спеціалізовані підрозділи регіональної філії "Львівська залізниця".

Комісія з’ясовує обставини та причини сходу вагонів. Фахівці працюють над відновленням повноцінного руху вантажних та пасажирських поїздів цією дільницею.

Через аварію у дорозі затримуються пасажирські поїзди: №6 Херсон – Ужгород, №41 Дніпро – Трускавець, №46 Лисичанськ – Ужгород, №146 Ужгород – Львів та №807 Львів – Коломия. Час запізнення поїздів – від 50 хв. до 1 год. 20 хв.

Залізничники зазначають, що протягом 24 годин планують відновити руху пасажирських поїздів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні