Показали унікальне фото з кабіни фронтового винищувача МіГ-29 з Луцька

0
14
Показали унікальне фото з кабіни фронтового винищувача  МіГ-29 з Луцька
Організація Волинських Авіалюбителів "ОВАЛ" опублікувала унікальне фото винищувача МіГ-29 зі складу 204-ої Севастопольська БрТА імені Покришкіна, яка дислокується на Луцькому військовому аеродромі. Світлину авіалюбителів опублікували на своїй сторінці у Facebook.

Унікальна фотографія зроблена льотчиком з кабіни ведучого легкого фронтового винищувача МіГ-29 під час навчально-тренувального проходу трійки літаків у небі над Луцьким військовим аеродромом під час однієї з планових навчальних льотних змін.



Світлина була зроблена у липні цього року.

За льотчиком позаду з обох боків у парадному строю два ведених легких фронтових винищувачі МіГ-29 зі складу цієї ж бригади.

"В кабінах літаків - володарі нашого рідного Волинського неба та його крилаті захисники, наші рідні Севастопольсько-Волинські соколи зі складу 204-ої Севастопольська БрТА ім. Покришкіна", - зазначають авіалюбителі.

Нагадаємо, що льотчики зі складу 204-ої Севастопольська БрТА ім. Покришкіна брали участь у святковому військовому параді, присвяченому 30-ій річниці Дня Незалежності України 24-го серпня.

Літаки піднялися над Хрещатиком у небо, де продемонстрували ефектний розпуск з подальшим відстрілом інфрачервоних пасток.



Ведучим трійки був навчально-бойовий винищувач МіГ-29УБ, а правим веденим - легкий фронтовий винищувач МіГ-29 зі складу даної бригади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні