В Україні виставляли рахунки за опалення зі значними донарахуваннями «заднім числом»

0
8
В Україні виставляли рахунки за опалення зі значними донарахуваннями «заднім числом»
На дивні рахунки за опалення, які були виставлені влітку, відреагував антимонопольний комітет України, який отримав численні скарги з боку киян. Про це інформують у антимонопольний комітет України.

"Ми отримали численні звернення киян щодо нарахування їм у платіжках від комунального підприємства "Київтеплоенерго" додаткових сум за минулий період. Зокрема, вони заявили, що це були рекомендації АМКУ. Зазначимо, що перерахування у цих платіжках відбувається переважно у бік збільшення", - інформують у комітеті.

Наразі дії комунального підприємства перевіряються. Комітет також зазначає, що нові нарахування споживачі через дії або бездіяльність "Київтеплоенерго".

"Дане комунальне підприємство не уклавши нові договори зі споживачами, проводило нарахування за новою методикою розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг. Що є порушенням конкурентного законодавства, у вигляді зловживання монопольним становищем на ринку", - пишуть в АМКУ.

Чи дійсно дані Комітетом рекомендації виконано, та чи пов’язано з їх виконанням здійснення значних донарахувань у платіжках окремих користувачів послуг, комітет наразі з’ясовує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні