Небезпечний флешмоб набирає популярності серед українських підлітків

2
3
Небезпечний флешмоб набирає популярності серед українських підлітків
Серед українських підлітків набирає популярності дивний та небезпечний флешмоб коли діти на камеру, спір чи заради цікавості ковтають капсули з миючими засобами. Про це інформує всеукраїнська Спілка Парамедиків.

Щомісячно до лікарні госпіталізуються 15-20 дітей, які випили агресивну речовину. Внаслідок цього у дітей виявляють слинотечу, біль та порушення при ковтанні, набряк слизової оболонки губ, осиплість голосу, млявість, нудоту та блювання, відмову від їжі та води, загальну слабкість, підвищення температури тіла, часте та поверхневе дихання.

Проте вищеперелічені симптоми не завжди можуть проявлятися. Проте, якщо у вас є підозра, що дитина проковтнула агресивну речовину, негайно звертайтеся до лікарні.

Отже, що першочергово потрібно зробити батькам, якщо дитина все ж таки проковтнула небезпечну речовину.

Потрібно негайно викликати швидку, яка доставить дитину у стаціонар. А до приїзду "швидкої" не можна давати дитині пити воду чи сорбенти, адже вони можуть викликати піноутворення та ще більше ускладнити ситуацію.

Можна спробувати промити чистою водою рот дитині. Але потрібно це робити дуже обережно, аби вона не потрапила у стравохід.

Не рекомендують самостійно не викликати блювання у дитини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А голою дупою на розпечене вугілля коли буде? Там що одні ідіоти тусуються?
Відповісти
Це яким треба бути тупим щоб глотати миючий засіб.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні