Синоптик повідомила, якою буде погода на вихідних, зокрема, на Волині

0
2
Синоптик повідомила, якою буде погода на вихідних, зокрема, на Волині
Синоптикиня Наталія Діденко дала прогноз погоди на 28 серпня. Зазначимо, що цього дня відзначають Успіння Пресвятої Богородиці й Пріснодіви Марії.

28 серпня в Україні температура повітря становитиме +20...+26 градусів, на Заході +18...+22 градуси, а у східних областях та південній частині підніметься до +25...+30 градусів.

Найближчої ночі дощі пройдуть на Волині, Рівненщині, Житомирщині, Тернопільщині, у Хмельницькій та Чернівецькій областях.



У суботу ж суттєві опади по всій території України малоймовірні.

У неділю дощі очікуються у західних, північних та частині центральних областей. Схід та Південь опиняться у сухій погоді.

29 серпня буде спека на Сході, Півдні, у Центрі, а прохолода - на Заході. Температура повітря у північних областях буде +25...+28 градусів. У Києві буде сухо та +23 градуси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні