Посварилися: чоловік за вбивство товариша заплатить 200 тисяч гривень

0
1
Посварилися: чоловік за вбивство товариша заплатить 200 тисяч гривень
У Одеській області чоловік під час сварки забив до смерті свого знайомого, після чого донька вбитого почала вимагати компенсації на суму майже 200 тисяч гривень за спричену матеріальну та моральну шкоду.

Про це повідомляють Новини Лайв.

В селі Шабо між двома знайомими виникла сварка, в результаті якої один з чоловіків наніс безліч ударів в області голови та обличчя, що призвело до закритої черепно-лицевої травми, крововиливи під тверду мозкову оболонку, забою головного мозку та перелому правої виличної кістки.

Від отриманих травм потерпілий помер, однак перед тим встиг додзвонитися своїй доньці, яка на суді потребувала компенсації на суму понад 60 тисяч за лікування батька і 130 тисяч гривень за моральні страждання.

Обвинувачений погодився відшкодувати збитки, та зізнався, що не хотів вбивати. Крім цього, за ґратами він проведе 8 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні