«Х**ло, розумієте?»: ведучий каналу Порошенка у прямому ефірі вилаявся на Путіна. ВІДЕО

5
172
«Х**ло, розумієте?»: ведучий каналу Порошенка у прямому ефірі вилаявся на Путіна. ВІДЕО
Ведучий телеканалу «Прямий», який належить Петру Порошенку, Матвій Ганапольський лаявся у прямому ефірі через президента Росії Володимира Путіна, назвавши його «х**лом».

Про це повідомляє ASPI.

Під час розповіді про про вбивства опозиціонерів у РФ, Матвій Ганапольський вирішив не стримувати емоцій та висловити усе, про що він думає.

«Після того, як вбили Політковську, і вийшло це мурло, російський президент, який сказав: «Навіщо її вбили, вона так мало значила, її вбивство принесло нам більше проблем, ніж якби вона жила». Так це ж х**ло, розумієте?», - сказав ведучий.

Під час ефіру разом з ведучим у студії була нардепа Ольга Василевська-Смаглюк, яка натякала чоловікові про лексику у ефірі, але той заявив, що «йому можна».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
172

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганапольський дуже класно відпрацьовує гроші. Нічого не поробиш, хто на яку роботу влаштувався, і хто скільки заробляє!? Гадаю достатньо Порошенко платить цьому підлабузнику, щоб він аналогічно янкам з українського каналу у прямому ефірі ображав президента чужої країни.
Відповісти
завидуєш?...по собі судиш... #уйло не президент, його ніхто не обирав...двадцять років КГБістська хунта захопила Московію.
Відповісти
Отой "президент чужої країни" "образив" нашу державу, і вбиває наших військовиків! Вас це чомусь не бентежить?
Відповісти
#уйло -не президент...
Відповісти
Ну так про це вже давно всім відомо. Таємницю він не відкрив.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні