--> На Волині агресивна жінка бігає з ножицями за дітьми та розпалює вогнище у своїй квартирі. ФОТО/ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині агресивна жінка бігає з ножицями за дітьми та розпалює вогнище у своїй квартирі. ФОТО/ВІДЕО

1
1
На Волині агресивна жінка бігає з ножицями за дітьми та розпалює вогнище у своїй квартирі. ФОТО/ВІДЕО
Мешканка селища Благодатного лякає сусідів своєю поведінкою, а саме бігає з ножицями за сусідськими дітьми, розпалює вогнище у своїй квартирі, галасує вночі, а також не пускає доньку до помешкання і та змушена просити їжу в сусідів. Жінка проживає разом з 23-річною дочкою у селищі Благодатне на вулиці Миру, 19. Про це пише "Буг".

Сусіди скаржаться на жінку, кажуть, що до 20-ти років вона не відпускала свою доньку на вулицю. Проте зараз дочка посеред ночі стукає у двері, а мати її не пускає.

У під'їзді від ударів ногами та руками у двері стоїть страшенний гуркіт. Так і не дочекавшись, коли мати відкриє двері, дочка лягає спати на сходах, а прокинувшись, йде просити їсти у сусідів. Після тривалого сидіння вдома дівчина стала асоціальною.

"Буває три ночі підряд дочка приходить і грюкає ногами та руками по дверях, а мати ніби просто не чує. Сусіди неодноразово викликали поліцію. Після цього лягає спати на сходах, а коли прокидається – йде просити їсти у сусідів: хто кави винесе, хто повноцінний сніданок", – каже голова ОСББ.



Жителі будинку кажуть, що жінці потрібна допомога медиків, адже та не лише знущається зі своєї дочки, а й залякує сусідських дітей.

"Вона дає дочці якісь таблетки, щоб та заснула. Проте, за словами дівчини, після них їй не добре – все як "у тумані".

Також жінка нещодавно бігала з ножицями за дітьми і перед ними пошматувала ножем ляльку.

Діти у дворі залякані і пролазять додому на перший поверх через вікно, аби не йти у під’їзд", – каже мешканка будинку.

Як розповідають сусіди агресивної жінки, вона впала у депресію після того, як чоловік кинув її з народженою дитиною.

"Їм обом потрібне лікування та увага відповідних служб. Раніше вона працювала у луцькому медзакладі. Після народження дитини, її покинув чоловік. А уже після повернення до рідного міста, намагалася викинути немовля через вікно, проте люди завадили цьому", – згадують сусіди.



Колишній сільський голова Олександр Топорівський два роки назад надав можливість пролікуватись доньці у лікарні. Після чого, за словами сусідів, стан дівчини покращився, вона пішла на контакт з людьми, намагалась знайти роботу, аби мати гроші на прожиття.

Мати ж відмовляється від лікування, оправдовуючи тим, що "немає на кого лишити малу".

"Їй потрібно пролікуватись, але боїться лишати доньку саму вдома, адже та не вміє навіть користуватись плитою. Вона ж до 20-ти років просиділа вдома і не виходила на вулицю, рідко відвідувала школу, провчившись 9 класів, та ні з ким не спілкувалась", – говорять жителі будинку.



За словами місцевих мешканців, у цьому будинку живе 10 маленьких дітей і вони бояться їх відпускати без нагляду на дитячий майданчик.

"Не можемо вибігти елементарно у магазин, залишивши дітей вдома: плачуть у страху, що сусідка прийде", – каже мешканка будинку.

Люди просять місцеву владу, або ж відповідні служби, звернути увагу на цю ситуацію. Адже вона тримає у напрузі всіх сусідів та може зашкодити громадскості.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода що "дурки" позачиняли. А владі зараз не до них, влада зараз проукраїнських активістів "чмирить".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні