На які три знаки Зодіаку у серпні може звалитися неймовірне багатство

0
5
На які три знаки Зодіаку у серпні може звалитися неймовірне багатство
Відомий астролог Павло Глоба дав прогноз на вересень 2021 року для трьох знаків Зодіаку, яким перший місяць осені принесе велику грошову удачу. Їм вдасться не лише вирішити існуючі фінансові проблеми, але і, ймовірно, трохи заробити. Отже, які ж це знаки, пише РБК-Україна з посиланням на pronedra.

Перший знак - Телець

Саме цей знак у вересні може розраховувати на додатковий прибуток. Не виключено, що вам повернуть борги, або ж ви отримаєте спадок. Загалом, вас чекають зміни тільки на краще. Головне - слухайте інтуїцію і поради близьких людей.

Другий знак - Рак

За словами астролога, цьому знаку потрібно діяти і бути ініціативними, якщо є бажання зайняти лідерські позиції. Активна праця обов'язково повернеться у вересні преміями. Аби втримати гроші, потрібно правильно розподіляти бюджет.

Третій знак - Стрілець

Стрільцям цього місяця можуть запропонувати додатковий заробіток. Не бійтеся змін, усі вони підуть на благо. А також не відмовляйтеся від вигідних пропозицій.

Як зазначає Павло Глоба, сприятливими днями у вересні будуть 8, 12, 13, 16 число, а несприятливими - 1, 3, 4, 6 число.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні