Тіло знайшли у закинутому колодязі: молодик жорстоко вбив 16-річну дівчину

0
-10
Тіло знайшли у закинутому колодязі: молодик жорстоко вбив 16-річну дівчину
У Кропивницькому районі 16 серпня безвісти пропала 16-річна дівчина. Батько зниклої звернувся до поліції. За його словами, дівчина перестала виходити на зв’язок, її місцеперебування не було відомо ні близьким, ні друзям. Про це повідомляє Департамент карного розшуку.

Через два дні поліція знайшла тіло дівчини з ознаками насильницької смерті у закинутому колодязі. Під час розслідування встановили, що дівчину задушили.

За інформацією поліції, дівчину холоднокровно вбив 16-річний місцевий мешканець, який проживав неподалік місця, де знайшли тіло.

Наразі хлопцеві повідомили про підозру у вчиненні ним вказаного кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні