Шахрайство «Нової пошти»: клієнтка звинувачує компанію у «списанні» зайвих коштів

0
4
Шахрайство «Нової пошти»: клієнтка звинувачує компанію у «списанні» зайвих коштів
Клієнтка "Нової пошти" звинуватила працівників організації у шахрайстві. А саме, мова йде про відділення пошти у селищі Ворзель Київської області. Про це Юлія Кравц повідомила у Facebook.

За словами жінки, при отриманні посилок вона помітила розбіжність у сумах, а саме, рахунки не збігалися з введеними та списаними касирами на термінал. Копії експрес-рахунків та банківських виписок вона надіслала "Новій пошті".

"26 серпня перевищення становило 249 гривень, а 23 серпня - 233 гривні. На цей час одного з касирів уже звільнили", - пише клієнтка пошти.

Жінка розповіла, що у відділення надходить декілька посилок з післяплатою, а працівники пошти не видають чеки. А суми, які вказані у додатку та названі касиром не всі звіряють.

"Касири комбінують посилки, і вводять на терміналі суми зі своїми відсотками, які йдуть ФОПам. Ймовірно, працювала ФОП-касирка або її родичі, час та суми при звірці не збігатися", – пише жінка.



"Нова пошта" прокоментувала звинувачення жінки. За їхніми словами, за накладною клієнтки дійсно було знято оплату помилково, але було проведено повернення готівкою у розмірі 271 грн.

"Працівники відділення у якості лояльності компенсували різницю між сумами, що зазначені в накладних, та сумою, що була знята з карти. Наразі всі кошти були відшкодовані, - пишуть у службі доставки.

Менеджерка із зовнішніх комунікацій Анастасія Красніцька дала коментар щодо ситуації.

«Після додаткового розслідування ми встановили факти вчинення з боку цієї працівниці дій, які містять ознаки шахрайства. Для нас така ситуація жахлива і повністю суперечить цінностям компанії. Ухвалено рішення про звільнення працівниці згідно з чинним законодавством. Усю інформацію щодо інциденту ми передаємо до правоохоронних органів разом із повідомленням про вчинення злочину. Очікуємо на повне та об’єктивне розслідування та справедливе покарання за протиправні дії. Нова пошта принесла вибачення клієнтці та повернула різницю суми.

Для нас важливо, щоб клієнти не страждали від шахрайських дій. Ми працюємо над тим, аби унеможливити подібні ситуації у майбутньому. Ми й надалі будемо оперативно реагувати на шахрайство, зокрема і всередині компанії», - йдеться у коментарі «Нової Пошти» для Волинь24.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні